15 mei 2015 - (300) Politie onderzoekt mogelijk zedendelict

 Politie onderzoekt mogelijk zedendelict
Cuijk - De zedenpolitie van de politie eenheid Oost-Brabant is een onderzoek gestart naar een mogelijk zedenincident met een kind in de wijk De Valuwe.
 
Woensdagavond 13 mei alarmeerden de ouders van het 5-jarige meisje de politie nadat zij door uitspraken van het kind het vermoeden hadden gekregen dat zij mogelijk het slachtoffer was geweest van een zedendelict. Het meisje was die middag tussen 16.00 en 18.30 uur met vriendjes aan het spelen in een speeltuin aan de Eurodreef. Zij vertelde dat ze daar door een nog onbekende man, die vermoedelijk op een fiets reed, sexueel was benaderd.
 
Getuigen gezocht
De politie startte nog dezelfde avond een onderzoek naar wat er mogelijk is gebeurd en is op zoek naar informatie en getuigen. Heeft u misschien iets gezien of woont u in de directe omgeving en heeft u mogelijk een bewakingscamera waarvan de beelden ons kunnen helpen? Neem dan contact op met politie in Cuijk via het landelijke politienummer 0900-8844. Als u informatie liever anoniem met ons deelt, dan belt u 0800-7000.
 
Geen nadere info
Het onderzoeksbelang, maar vooral het belang van het jonge slachtoffertje laat het niet toe op dit moment verder in te gaan op details over wat mogelijk heeft plaatsgevonden.
 
Info over zedenonderzoeken
Wilt u echter in algemene zin meer weten over wat de politie doet bij onderzoeken naar vermoedelijke zedenmisdrijven, kijk dan op onze website: https://www.politie.nl/themas/zedenmisdrijven.html


Heeft u informatie omtrent deze melding, dan wordt u verzocht om, hier te reageren. Bij dringende aanwijzigen rondom deze, of een andere zaak, kunt u beter direct contact opnemen met de politie, telefoonnummer 0900-8844.