28 maart 2013 - (130) Vernielingen voetbalkooi Vierlanderdreef

Op 28 oktober 2012 officieel de voetbalkooi, gelegen aan de Vierlandendreef, op feestelijke wijze geopend door de wethouder. Lang heeft de jeugd uitgekeken naar deze prachtige geel/rood gekleurde voetbalkooi.
Een voetbalkooi die dagelijks intensief wordt gebruikt door kinderen in alle leeftijdsgroepen afkomstig uit alle wijken binnen Cuijk.
 
 Door de vrijwilligers werd ik als wijkagent erop geattendeerd dat aan deze prachtige voetbalkooi vernielingen zijn aangericht. De beide sloten en de klinken van toegangspoorten zijn vernield. Alle partijen/organisaties die doende zijn geweest met de realisatie van deze voetbalkooi betreuren deze vorm van vandalisme cq baldadigheid.De vernielde toegangspoorten moeten weer worden hersteld. Deze herstelwerkzaamheden zullen behoorlijk in de kosten lopen.
 
De voetbalkooi is vanaf 1 april tot 1 oktober (zomertijd) dagelijks geopend tot 22.00 uur.
Tijdens deze periode zal iedere dag om 22.00 uur de voetbalkooi worden afgesloten door de vrijwilligers. Daarom het vriendelijk verzoek aan de gebruikers om de gemaakte afspraken na te komen en de voetbalkooi om 22.00 uur verlaten te hebben zodat de vrijwilligers de voetbalkooi zonder problemen kan af sluiten.