Nieuws Overzicht 2010


13 december 2010 - Stichting Actief start activiteiten kalender
Stichting Actief met een kringloopwinkel en een dienstenbureau in Boxmeer zal begin volgend jaar haar deuren ook weer gaan openen in Cuijk. De gemeente Cuijk heeft de voormalige basisschool 't Startblokschool aan de Mgr. Zwijssenstraat aan de stichting in beheer gegeven.


9 december 2010 - De Valuwe krijgt Lidl als nieuwe supermarkt
Cuijk, 9 december 2010 - De oplossing voor het 'supermarktprobleem' in de Cuijkse wijk De Valuwe is nabij. De onderhandelingen tussen de gemeente, Mooiland Maasland, de exploitant van het winkelcentrum en supermarktconcern Lidl zijn zo ver gevorderd dat de partijen er alle vertrouwen in hebben dat ze eruit komen.


22 november 2010 - Onderscheiding Cuijkse helden
Maar liefst elf Cuijkse jongeren kregen donderdagavond van burgemeester Paul Mengde een Jantje van Cuijk overhandigd. Met deze onderscheiding zet de gemeente jongeren in het zonnetje die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor de natuur of voor hun omgeving


9 november 2010 - Bewoners Valuwe Cuijk willen supermarkt Aldi
CUIJK Bewoners van de Cuijkse wijk de Valuwe zouden graag zien dat de Aldi-supermarkt verhuist van het centrum naar het winkelcentrum in hun wijk.


3 oktober 2010 - Noodverordening 3 oktober
In verband met de voetbalwedstrijd tussen JVC en FC Oss heeft de burgemeester van Cuijk een noodverordening ingesteld.


1 oktober 2010 - Brief Burgemeester 2
Geachte Valuwenaar,

Afgelopen donderdag heb ik u via een brief geïnformeerd over de toedracht van het incident bij de hoek Schildendreef/Botdragerdreef. Ook heeft u kunnen lezen welke stappen de politie,de gemeente en andere instellingen daarna hebben genomen. Zoals beloofd ontvangt u met deze brief een kort overzicht van de ontwikkelingen sinds vorige week.


23 september 2010 - Brief Burgemeester 1
Geachte Valuwenaar,

Ongetwijfeld weet ook u van het gewelddadige incident gistermiddag op de hoek van de Schildendreef/Botdragerdreef, waarbij een 20-jarige man om het leven is gekomen. Een drama voor alle direct getroffenen, voor de inwoners van De Valuwe en alle Cuijkenaren. In deze brief wil ik u zo volledig als mogelijk informeren over de toedracht van het incident en de stappen die daarna zijn genomen.


1 augustus 2010 - omroep brabant
KIJK NAAR OMROEP BRABANT TV: HET GEZICHT VAN DE VALUWE.