29 mei 2017 - Ontwikkeling nieuwbouwplan Vastgoedregisseur

Onderstaande brief is afkomstig van de Vastgoedregisseur, zij zijn de initiatiefnemers van de ontwikkeling van 6 patiobungalows in fase 3.

Geachte bewoner(s),  
 
Mogelijkerwijs heeft u via het wijkblad Kijk in de Wijk of anderszins reeds mogen vernemen dat wij in uw buurt bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwbouwplan. Het voornemen bestaat om in het middengebied, tussen het toekomstige park en Goudenrijderstede in fase 3, een aantal woningen te realiseren. Met deze brief willen wij u, als inwoner(s) van de Valuwe, op de hoogte stellen van dit project.
 
Het plan bestaat uit zes patiobungalows in de vrije sector waarvan de verkaveling en het concept ontwerp reeds bekend zijn, zie bijgaande impressies. Bijzonder is dat toekomstige bewoners de kans krijgen om nog mee te denken over de woningen door samen met de architect het woningontwerp verder uit te werken. Hierdoor kunnen eventuele woonwensen werkelijkheid worden. Wij hebben de ambitie om in de loop van 2018 te starten met de bouw van de woningen.
 
Op 7 juni aanstaande vanaf 17.00u zijn wij aanwezig tijdens de inloopbijeenkomst in basisschool ’t Startblok om het plan aan u te presenteren. Heel graag staan wij u dan ook persoonlijk te woord. Meer details over deze inloopavond vindt u in de brief die in de loop van deze week (week 22) huis aan huis wordt verspreid. Heeft u voor of na deze tijd vragen over ons project dan kunt u contact met ons opnemen via info@vastgoedregisseur.nl of 040-242 32 23.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Vastgoedregisseur