27 maart 2017 - Werkzaamheden Brabant Water Wijkdelen 2,3&4

Onderstaande brief zal op 28-03 naar alle betrokken bewoners gestuurd worden:


In opdracht van Brabant Water voert aannemer Heijmans B.V.  (BGM) werkzaamheden uit aan de waterleidingen. In deze brief leest u de belangrijkste informatie over onze werkzaamheden.
 
Wat gaan we doen?
In april 2017 starten wij met onze werkzaamheden in Prof. v.d. Brinkstraat, Saffierdreef, Robijnlaan, Diamantdreef, Kristaldreef, Topaasdreef, Opaaldreef, Toermalijnlaan, Prof. Alberdingk Thijmstraat. In het totaal vervangen we ongeveer 1335 meter aan leidingen bij u in de wijk. Onze totale werkzaamheden nemen 4 maanden in beslag.
 
Wat betekent dit voor u?
Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk merkt van onze werkzaamheden. Toch moeten wij u af en toe storen, dit is helaas onvermijdelijk. Wanneer wij bij u in de straat aan het werk zijn, hebt u misschien even geen water. De eventuele onderbrekingen vinden plaats op werkdagen tussen 07:30 en 17:00 uur. Brabant Water informeert u hierover vooraf via een kaart of brief. In sommige gevallen moeten wij ook bij u in huis of in de voortuin aan de leiding werken. Ook dan maken wij op tijd een afspraak.
 
Mogelijke overlast op straat
Vanaf maandag 3 april kunt u werkverkeer of graafmachines in uw straat aantreffen. Dit gaat misschien gepaard met (geluid)overlast. Wanneer er in uw straat gewerkt wordt, kan het voorkomen dat uw oprit tijdelijk niet toegankelijk is omdat de straat is opengebroken. Misschien moet u uw auto ook tijdelijk ergens anders parkeren. Verder kan het zijn dat u uw afvalcontainer op een andere plaats moet aanbieden, omdat de vuilniswagen niet in uw straat kan komen. Wij begrijpen dat dit niet prettig is en doen ons best om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.
 
Herstel van het straatwerk
Na de aanleg en verwijdering van de leidingen herstelt de aannemer Heijmans B.V.  (BGM) het straatwerk.
 
Waarom vervangen wij de leidingen?
Het waterleidingnet in Prof. v.d. Brinkstraat, Saffierdreef, Robijnlaan, Diamantdreef, Kristaldreef, Topaasdreef, Opaaldreef, Toermalijnlaan, Prof. Alberdingk Thijmstraat. is grotendeels in de jaren 1961 aangelegd en daarom aan vervanging toe. In enkele gevallen worden ook de aansluitingen van water bij u in de meterkast (of -put) vervangen. Op deze manier kunt u ook in de toekomst altijd rekenen op vers water.
 
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden?
Actuele informatie over de voortgang en planning van de werkzaamheden vindt u op de website: www.waterstoring.nl/brabantwater. Voor meer informatie tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met onze aannemer Heijmans B.V.  (BGM), Stef Derks, uitvoerder. Het telefoonnummer 0651494940.
U kunt ook e-mailen: stefderks@bgminfra.nl.
 
Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties?
Neemt u dan contact op met:
Brabant Water: Tini van der Horst, 073 683 86 30 of tini.van.der.horst@brabantwater.nl