10 april 2017 - Koningsdag 2017 in De Valuwe

De organisatie voor Koningsdag 2017 in De Valuwe is volop bezig om er ook dit jaar weer iets moois van te maken.
 
Omdat De Valuwe dit jaar 60 jaar bestaat, organiseert de wijkraad het evenement “Tour De Valuwe”. Het wordt een rondrit met huifkar(ren) door de wijk langs verschillende locaties oftewel haltes. Mensen en kinderen kunnen uitstappen om een kort bezoek te brengen en later weer instappen om verder te gaan. Zo krijgen bezoekers een indruk van De Valuwe nu, maar ook bij het verleden van De Valuwe wordt sitgestaan: in het parochiezaaltje zal in samenwerking met de Foto archief dienst (FAD) een een tentoonstelling ingericht worden over 60 jaar De Valuwe.
 
Het programma op Koningsdag zeer divers. Natuurlijk is er weer een rommelmarkt., en wordt er voor de kinderen van de basisscholen een kleurwedstrijd uitgeschreven. Ook leuk: Wie maakt de mooiste foto in onze wijk? Uiteraard ontbreekt ook de loterij niet. En “last but not  least”: Er is weer volop muziek! werp een blik op het programma om te zienwat we allemaal in huis, of beter gezegd, in de wijk gehaald hebben:

Samen met u, de vrijwilligers en het publiek, kan het weer een geslaagde Koningsdag worden.
 
Voor meer informatie kunt u terecht bij de Wijkwinkel (De Valuwe 9) , bij Lisette Willems (06 51425602), op de Facebookpagina of per e-mail.
(alle kramen zijn al vergeven, er is nog wel plaats op de rommelmarkt, aanmelden kan ook bij Lisette, gegevens staan hierboven)