9 maart 2017 - Verdeliet doet mee met de RABO clubkas actie

Rabobank Clubkas CampagneVerenigingen en stichtingen die bij Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen bankieren, en voldoen aan de voorwaarden, kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobankleden bepalen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dit bedrag is. Wereldtuin Verdeliet doet mee en vraagt om uw stem.
 
Wat is de wens van Verdeliet?
Zij willen de teelt- en zithoek in onze prachtige kas voorzien van een groot schaduwdoek. Zodat het aangenaam is voor de plantjes en bezoekers.
 
Nog geen lid?
Tot 1 april 2017 kan het nog via www.rabobank.nl/lvcm
Gebruik je stem als lid en doe mee aan de clubkasactie 2017.
 
Waardering van een stem
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen heeft ruim 27.000 leden. Ieder lid van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen krijgt vijf stemmen om te verdelen. Elke stem is geld waard. Elk lid kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting uitbrengen. De waarde van een stem is pas achteraf bekend.
 
Leden ontvangen een unieke code van de Rabobank
Leden van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen.
 
Via de website van de Rabobank kunnen de leden van 2 mei tot en met 22 mei 2017 hun stem uitbrengen op de vrijwilligersorganisatie van hun voorkeur.
 
ONTZETTEND BEDANKT VOOR UW STEUN
namens alle medewerkers en bestuur van de wereldtuin!