27 januari 2017 - Koningsdag & 60 jaar Valuwe

Vorig jaar heeft de evenementenwerkgroep van wijkraad de Valuwe met succes op 27 april Koningsdag voor de eerste keer georganiseerd. Ook dit jaar staat dit weer te gebeuren. Het is de bedoeling om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.
 
Voor de Valuwe is 2017 toch een bijzonder jaar. Onze wijk bestaat namelijk 60 jaar. En dat moet gevierd worden. Daarom komt hier op 27 april ook extra aandacht voor.
Intussen is de organisatie al gestart met het benaderen van deelnemers van vorig jaar: de mensen van de acts, de standhouders, de sponsoren en  niet te vergeten de vrijwilligers. Vooral deze laatste groep zorgt ervoor, dat zo’n evenement kans van slagen heeft.
Wat het nog nader in te vullen programma betreft denken we aan: een braderie, oude ambachten, een kinderrommelmarkt, kinderspelen, muziek, een terras, eten en hapjes o.a. uit de eigen wijk. Nieuwe suggesties zijn uiteraard van harte welkom. Dus: Meld u aan!

De komende maanden gaat de werkgroep aan de slag om alles verder uit te werken. Via de media zult u hierover op de hoogte worden gesteld.
Voor verdere informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met de evenementenwerkgroep van wijkraad De Valuwe via vrijwilligers@devaluwe.nl of Lisette Willems 06 51425602.