17 november 2016 - Update werkzaamheden revitalisering fase 3

De werkzaamheden van het bouwrijp maken van het terrein zijn nu in volle gang.
Het riool en de funderingen in de Patakondreef en de Leeuwengrootstede zijn inmiddels aangebracht. Het nieuwe riool in de Crusaatstede en Goudenrijderstede wordt vanaf woensdag 16 november aangelegd. Op onderstaande foto kunt u zien dat het nieuwe riool in de vuurijzerstede aangesloten wordt op het bestaande riool in de Crusaatstede.
 
De aanwezigheid van in bedrijf zijnde kabels en leidingen maakt het niet altijd gemakkelijk om het nieuwe riool aan te kunnen leggen. Het kan voorkomen dat de werkzaamheden hierdoor wat langer duren als gepland. De aannemer zal de bewoners waar wegwerkzaamheden plaatsvinden tijdig informeren.
Vanaf donderdag 17 november wordt het straatwerk op de Patakondreef aangebracht. De molgoot en de funderingen zijn hier inmiddels ook al aangelegd ( zie onderstaande foto). Vervolgens worden de klinkers machinaal aangebracht.
De werkzaamheden verlopen, ondanks de slechte weersomstandigheden van de laatste dagen, volgens planning.
De werkzaamheden op het bouwterrein De Valuwe worden afgerond in week 51. De werkzaamheden op de Katwijkseweg worden uitgevoerd in week 2 tot en met week 4 in 2017.
Vanzelfsprekend is er altijd overlast voor omwonenden maar die proberen we zoveel mogelijk tot een minimum te beperken.