21 april 2015 - Weer 2 nieuwe buurtbudgetten goedgekeurd!

In de wijkraad van 20 april jl. zijn twee nieuwe buurtbudget voorstellen goedgekeurd.
Dit brengt het totale aantal voorstellen dit jaar op 6.

Naast de eerder ingediende projecten: het zaalvoetbal project, het maken van een ponykar en los onderhoud te plegen bij de kinderboerderij, een bloembak project en het plaatsen van een asbak in het winkelcentrum, zijn er nu twee nieuwe aanwinsten te melden: een nieuwe camera voor WijkTV De Valuwe en er wordt een "Samen een Wijk"project gesteund.

De nieuwe camera voor WijkTV was hard nodig, de bijna professionele kwaliteit van de veelbekeken filmpjes kwam in het geding door slijtage van een camera, vervanging van dit exemplaar is de enige oplossing; dit project kreeg van de wijkraad gemiddeld een  8,3 (8,4 voor eigen bijdrage en een 8,1 voor de verbetering van de leefbaarheid) toegekend.
Het andere project waarover we later meer loslaten houdt in dat er een dag voor jongeren georganiseerd gaat worden waarbij samenkomen centraal staat . Dit voorstel kreeg van de wijkraad een 7,9 voor de verbetering van de leefbaarheid en een 7,9 voor de geleverde eigen bijdrage: gemiddeld komt dit voorstel logischerwijs dus ook op een 7,9 uit.

Heb je ook een idee wat voor een buurtbudget in aanmerking zou kunnen komen? Bekijk dan hier de informatie en vul het aanvraagformulier in. In principe kun je het hele jaar door nieuwe voorstellen indienen, maar let wel: Op is op!

Voor vragen kun je terecht bij de werkgroep buurtbudgetten.