Over Mooiland

Mooiland is een woningcorporatie met ruim 26.000 woningen in 131 gemeenten in heel Nederland. Hiermee is Mooiland één van de twintig grootste corporaties van Nederland. Mooiland werkt samen met haar partners aan goed en betaalbaar wonen voor mensen met een laag inkomen of met een bijzondere woon- of zorgvraag. De corporatie voelt zich maatschappelijk verantwoordelijk voor de woonvragen die in haar werkgebied spelen. De organisatie staat onder leiding van een bestuurder en heeft ruim tweehonderdvijftig medewerkers.

In de regio Noordoost-Brabant is Mooiland actief in 10 gemeenten, te weten: Bernheze, Boxmeer, Cuijk, Den Bosch, Gennep, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Oss en Sint Anthonis. Naast het realiseren en beheren van betaalbare huurwoningen werkt Mooiland aan brede maatschappelijke voorzieningen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.Ook schenkt Mooiland veel aandacht aan het bevorderen en op peil houden van de leefbaarheid in buurten en kernen.

In Cuijk verhuurt Mooiland ruim 2900 woningen en ruim 300 andere verhuureenheden. In De Valuwe bezit Mooiland 838 woningen en 153 overige verhuureenheden, totaal bijna 1000 verhuureenheden.

Zie ook www.mooiland.nl